Lb. romana Lb. engleza              

Despre mine


Sunt psiholog și psihoterapeut, Analist Tranzacțional Certificat în psihoterapie (CTA) de către Asociația Europeană de Analiză Tranzacțională (EATA). În prezent îmi dedic întregul timp muncii din cabinetul privat.

În 1997 mi-am început activitatea ca psiholog clinician la Centrul pentru copii și adolescenți cu diabet zaharat insulinodependent “Cristian Șerban” din Buziaș. Treptat am integrat în munca mea consilierea și activiatea de psihoterapie, folosind modelul Analizei Tranzacționale. Datorită specificului unic în țară al centrului medical, am lucrat cu copii, adolescenți, tineri și m-am întâlnit cu familiile acestora. Am avut o experiență care m-a înbogățit. La rândul meu am fost provocată în a găsi modalități prin care să le arăt pacienților mei că puterea este în ei, invitându-i în același timp să caute înlăuntrul lor motivația pentru schimbare.

Mi-am început activitatea privată în 2004 cu intenția de a-mi folosi abilitățile și a aplica cunoștiințele ca psihoterapeut aflat sub supervizare.

În 2007 am avut neașteptata ocazie de a pleca și trăii pentru aproape 3 ani în SUA. Aici am lucrat ca voluntar într-o clinică publică de sănătate mentală. În tot acest timp am avut oportunitatea de a întâlni și lucra cu mari “artiști” ai muncii psihoterapeutice : Mary Goulding, Vann Joines, Ellyn Bader, Peter Pearson.

În prezent sunt interesata să integrez în munca mea informațiile deosebit de utile din neuroștiința și teoria atașamentului. Sunt pasionată să descopăr în întâlnirea cu clientul modalități noi prin care două minți se influențează reciproc iar vindecarea trece dincolo de cuvinte.