Lb. romana Lb. engleza              

Pentru indivizi


“Pot sa cresc numai cat de mult imi doresc sa ating, pot merge doar atat cat caut, pot vedea atat cat de adanc ma uit, pot fi atat cat visez.” - Karen Ravn


De multe ori procesul căutării și luării deciziei de a consulta un psihoterapeut începe cu mult înaintea primului telefon pentru o programare. Cei mai mulți oameni care sunt pregătiți să dea un telefon sau să întrebe un prieten cu privire la un psihoterapeut, trăiesc un mare discomfort și chiar durere. Alții, sunt interesați de dezvoltare personală.

Daca primești o referință, asta ajută. Dacă nu, rămâne doar ca citind aceste informații și privind web-site-ul creat, să vezi ce reacție ai, ce simți și gândești. Asta înseamnă că dacă nu ai un sentiment bun în legătura cu ceea ce citești aici, sau nu ai alte referințe cu privire la mine, îți ia o convorbire telefonică sau una/două ședințe ca să vezi dacă ne potrivim să lucrăm împreună sau nu.

Aș vrea să ști că am fost atrasă de munca terapeutica încă din vremea liceului și a devenit chemarea mea dupa terminarea Facultății de Psihologie și descoperirea Analizei Tranzacționale.

De asemenea vreau să ști că și eu am parcurs propriul proces de terapie atât prin munca individuală cât și de grup. Sunt pasionată de munca mea și continuu angajată în propria-mi dezvoltare personală pentru a putea fi un foarte bun profesionist.

Formarea mea de bază este în Analiza Tranzacțională (Eric Berne), care îmi oferă un model de înțelegere a personalității, o teorie a comunicării, o teorie a dezvoltării copilului și o terorie a psihopatologiei.

În munca mea folosesc pe lângă conceptele analizei tranzacționale, concepte din teoria atașamentului (J. Bowlby), conceptele moderne din neuroștiința și modelul dezvoltării pentru terapia de cuplu (Ellyn Bader și Peter Pearson).

Dacă dorești să afli mai multe informații despre procesul terapiei, te rog sa mă suni. Aș fi bucuroasă să vorbesc cu tine.