Lb. romana Lb. engleza              Bine ai venit!


“Eu sunt OK, tu esti OK.”

 

Am creat aceasta pagină web pentru a veni în întâmpinarea acelora care folosesc calculatorul ca pe o sursă de informație și sunt în căutarea serviciilor de consiliere și psihoterapie. Am în vedere că prin aceste pagini să furnizez infomații utile atât pentru indivizi cât și pentru cupluri.

Ce este psihoterapia?

Iată definiția de pe site-ul Wikipedia:

"Psihoterapia sau consilierea personală cu un psihoterapeut implică o relație interpersonală intenționată realizată de psihoterapeuți certificați pentru a ajuta clientul sau pacientul în problemele vieții. Are ca scop creșterea stării de bine a individului."

Depășind caracterul profesional și intrând în sfera umanistă, interesul meu este acela de a face cunoscut de către cât mai mulți oameni, principiul de bază din Analiza Tranzacțională “Eu sunt OK, tu ești OK”- ca recunoaștere și apreciere a valorii naturii umane. Pentru mine acest aspect este plin de semnificație datorită backgound-ului cultural și al vechiului sistem politic opresiv care a stimulat abuzul puterii (la toate nivelele), pasivitatea și disrespectul față de oameni. De aceea sunt profund angajată și caut să îmi aduc contribuția la îmbunătățirea și dezvoltarea comunicării interumane, a relațiilor care merg dincolo de orice bariere (culturale, religioase ș.a).

Serviciile mele sunt oferite atât în limba română cât și în limba engleză.